Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο EA βάζει τέλος στη σειρά Project Cars

*
Σε δήλωση που απέστειλε στην ιστοσελίδα GamesIndustry.biz, η EA ανακοίνωσε ότι μπαίνει τέλος στη σειρά Project Cars και το προσωπικό της Slightly Mad Studios θα μετακινηθεί στην ανάπτυξη άλλων παιχνιδιών. Η Slightly Mad αποκτήθηκε το 2019 από την Codemasters τον Νοέμβριο του 2019 έναντι $30 εκ. και στο πλαίσιο της συμφωνίας, η δεύτερη απόκτησε τα δικαιώματα του Project Cars IP. Στη συνέχεια, η EA εξαγόρασε την Codemasters το 2021 και όλη την πνευματική της ιδιοκτησία.

"Μετά από αξιολόγηση του επόμενου τίτλου Project Cars και των μακροπρόθεσμων δυνατοτήτων εξέλιξής του, πήραμε την απόφαση να σταματήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη και επενδύσεις για το franchise", αναφέρει η δήλωση της EA.


"Αποφάσεις σαν αυτές είναι πολύ δύσκολες, αλλά μας επιτρέπουν να δώσουμε προτεραιότητα στην εστίασή μας σε τομείς όπου πιστεύουμε ότι έχουμε μια καλύτερη ευκαιρία να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα λατρέψουν οι fans".

"Εστιάζουμε στα δυνατά μας σημεία όσον αφορά τα racing games στο χαρτοφυλάκιο των αγώνων μας, ιδιαίτερα σε IPs για τα οποία μας έχουν χορηγηθεί άδειες και σε εμπειρίες ανοικτού κόσμου, επεκτείνοντας τα δικά μας franchises με live services που θα κρατήσουν απασχολημένη την κοινότητα των παικτών".

"Τα παιχνίδια βρίσκονται στο επίκεντρο της αθλητικής και μηχανοκίνητης ψυχαγωγίας και με τις μεταβαλλόμενες προσδοκίες των fans, αναγνωρίζουμε την ανάγκη να τα εξελίξουμε πέρα από το gameplay, προσφέροντας σε όλους εμπειρίες για να παρακολουθήσουν, να δημιουργήσουν και να συνδεθούν με τους φίλους τους".

«Συνεργαζόμαστε με όλους όσους επηρεάζονται από αυτήν την απόφαση για να τους τοποθετήσουμε σε κατάλληλους ρόλους εντός της EA Sports καθώς και σε άλλα τμήματα της EA. Προτεραιότητά μας τώρα είναι να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη στους ανθρώπους μας που θα εμπλακούν σε αυτή τη μετάβαση".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*